skip to Main Content

Het team

Ons gedreven team van grooms staat dagelijks klaar om ruiters en paarden te ondersteunen op verschillende stallen verspreid door het hele land. De grooms van Mijngroom.nl worden gedreven door hun gezamenlijke passie voor paarden en heeft ervaring met alle voorkomende werkzaamheden. Van merries tot hengsten en van jonge paarden tot paarden van het hoogste niveau, onze grooms behandelen ze allemaal met liefde, geduld en respect. Het paard staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Onze grooms

Julie Koelewijn

Eigenaar Mijngroom.nl en fulltime groom

Met grote passie voor paarden werkt Julie elke dag met veel liefde voor haar klanten, in de stallen en aan haar bedrijf. Met haar doelgerichte instelling en haar uitgebreide ervaring in de paardenwereld richtte zij mijngroom.nl op. Nu kan zij zeggen dat zij van haar hobby haar werk heeft gemaakt.

Iris Mennen

full- time groom

Met haar positieve aanpak en uitstekende vermogen zich aan te passen op de verschillende locaties waar wij werken, is Iris een onmiskenbare kracht voor Mijngroom.nl. Ze houdt van het sociale contact met de klanten en ziet haar grote liefde voor paarden als één van haar sterkste punten als groom.

Lareen

Part-time groom

Onze groom Lareen heeft veel ervaring met jongen paarden en hengsten. Zij is erg sociaal en zelfverzekerd en daarom ook goed met onze klanten. Door haar inzicht weet zij het werk te vinden rondom de stallen en is daarom echt een aanwinst voor het mijngroom.nl team.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?