Ga naar hoofdinhoud

Het team

Ons gedreven team van grooms staat dagelijks klaar om ruiters en paarden te ondersteunen op verschillende stallen verspreid door het hele land. De grooms van Mijngroom.nl worden gedreven door hun gezamenlijke passie voor paarden en heeft ervaring met alle voorkomende werkzaamheden. Van merries tot hengsten en van jonge paarden tot paarden van het hoogste niveau, onze grooms behandelen ze allemaal met liefde, geduld en respect. Het paard staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Onze grooms

Julie Koelewijn

Eigenaar Mijngroom.nl en fulltime groom

Met grote passie voor paarden werkt Julie elke dag met veel liefde voor haar klanten, in de stallen en aan haar bedrijf. Met haar doelgerichte instelling en haar uitgebreide ervaring in de paardenwereld richtte zij mijngroom.nl op. Nu kan zij zeggen dat zij van haar hobby haar werk heeft gemaakt.

Iris Mennen

full- time groom

Met haar positieve aanpak en uitstekende vermogen zich aan te passen op de verschillende locaties waar wij werken, is Iris een onmiskenbare kracht voor Mijngroom.nl. Ze houdt van het sociale contact met de klanten en ziet haar grote liefde voor paarden als één van haar sterkste punten als groom.

Liza Staals

 Parttime groom

Ons nieuwste team lid Liza! Ze is een hard werkende groom met een mega passie voor paarden. Ze ziet het werk liggen en twijfel niet om aan de slag te gaan. Met haar gezelligheid en professionele houding is het echt een genot om haar op stal te hebben lopen.

Lareen Brynycz

 Parttime groom

Ze is weer terug van weg geweest. Onze top groom Lareen. Ze heeft onwijs veel ervaring in de paarden en dat kan je zeker merken. Met haar liefde voor het vak,  de paarden en haar kennis is zij onmisbaar bij jou  op stal.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?