Ga naar hoofdinhoud

Het team

Ons gedreven team van grooms staat dagelijks klaar om ruiters en paarden te ondersteunen op verschillende stallen verspreid door het hele land. De grooms van Mijngroom.nl worden gedreven door hun gezamenlijke passie voor paarden en heeft ervaring met alle voorkomende werkzaamheden. Van merries tot hengsten en van jonge paarden tot paarden van het hoogste niveau, onze grooms behandelen ze allemaal met liefde, geduld en respect. Het paard staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Onze grooms

Julie Koelewijn

Eigenaar Mijngroom.nl en fulltime groom

Met grote passie voor paarden werkt Julie elke dag met veel liefde voor haar klanten, in de stallen en aan haar bedrijf. Met haar doelgerichte instelling en haar uitgebreide ervaring in de paardenwereld richtte zij mijngroom.nl op. Nu kan zij zeggen dat zij van haar hobby haar werk heeft gemaakt.

Iris Mennen

full- time groom

Met haar positieve aanpak en uitstekende vermogen zich aan te passen op de verschillende locaties waar wij werken, is Iris een onmiskenbare kracht voor Mijngroom.nl. Ze houdt van het sociale contact met de klanten en ziet haar grote liefde voor paarden als één van haar sterkste punten als groom.

Lisanne van Willigen

full-time groom

Onze groom Lisanne is een groom met ervaring. En met veel liefde is ze dan ook dagelijks bezig met paarden en het verzorgen ervan.  Met haar rustige en liefde volle aanpak kan Lisanne al gauw met elk paard overweg. Ook heeft Lisanne al veel wedstrijd ervaring, zowel als groom maar ook met haar eigen paard is ze fanatiek bezig. Met anderen woorden een echte aan winst voor ons team.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?