skip to Main Content

mijngroom.nl

Mijn naam is Julie Koelewijn, ik ben 23 jaar, gek van paarden en alles wat met paarden te maken heeft. Sinds 1 juni 2020 ben ik mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik graag voor meerdere mensen en bedrijven wil werken en mijn ervaring kan uitbreiden.

Paarden zijn mijn passie en grote liefde

Vanaf dat ik vijf jaar was wilde ik niets liever dan paardrijden. Vanaf mijn zevende jaar startte ik met paardrijles. Een eigen verzorgpaard en kleine kinderen helpen op de manege, zorgde ervoor dat ik een groot deel van mijn jeugd doorbracht rondom stallen. Sindsdien is mijn grootste droom om later met paarden te mogen werken.

Na de middelbare school vervolgde ik mijn opleiding met ‘Paardenhouderij en Sport’ aan het Wellant College in Dordrecht en werd mijn eerste grote droom werkelijkheid; mijn eigen paard. Na een geslaagde stageperiode besloot ik het werken op stal en mijn studie te combineren via de Beroepsbegeleidende Leerweg. (BBL)

Om dat te kunnen doen verhuisden ik en mijn paard naar Brabant. Zo kwam het dat ik op mijn achttiende jaar mijn familie en vrienden thuis in Noordwijk achterliet en mijn sociale- en werkzame leven heb opgebouwd rondom Uden. Vanaf die tijd doe ik wat ik het allerleukst vindt; het groomen voor ruiters en hun paarden.

Een gepassioneerde en liefdevolle groom

Ik zou mezelf omschrijven als een gepassioneerde en liefdevolle groom, ook voor jonge paarden en hengsten, voor wie het paard op de eerste plaats komt. De mensen met wie ik samenwerk waarderen mij om mijn betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Ik ben plichtsgetrouw, sta positief en sociaal in het leven, werk graag zelfstandig en ben gedreven in mijn vak. Daarnaast hou ik ervan om doelgericht bezig te zijn, net als de ruiters waarvoor ik groom.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan rondom veiligheid voor zowel de paarden, als in de stallen en onderweg. Door mijn nauwe samenwerking met dierenartsen en andere behandelaars heb ik een goed oog gekregen voor blessures en heb geleerd om met de veel voorkomende klachten om te gaan. Tevens ben ik in het bezit van rijbewijs B en heb ervaring in het rijden met een tweepaardswagen.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?