skip to Main Content

mijngroom.nl

Mijn naam is Julie Koelewijn, ik ben gek van paarden en alles wat met paarden te maken heeft. Omdat ik graag voor meerdere mensen en bedrijven wilde werken en mijn ervaring wilde uitbreiden, ben ik op 1 juni 2020 Mijngroom.nl gestart. Sinds de zomer van 2021 is het team van Mijngroom.nl uitgebreid met Iris en Lareen. Ik heb ik twee gedreven medewerkers gevonden met dezelfde passie voor paarden als ik.

Paarden zijn mijn passie en grote liefde

Mijngroom.nl is ontstaan uit de passie die ik al sinds ik vijf jaar oud was voor paarden heb. Als klein meisje al wilde ik niets liever dan paardrijden en toen ik zeven jaar was kwam deze droom in vervulling. Ik bracht een groot deel van mijn jeugd door in en om de stallen, waar ik een eigen verzorg paard had en kleine kinderen hielp op de manege. Vanaf dat moment is het altijd mijn grootste droom geweest om later met paarden te mogen werken.

Na het afronden van de middelbare school vervolgde ik mijn opleiding met ‘Paardenhouderij en Sport’ aan het Wellant College in Dordrecht. In die periode werd mijn een van mijn grootste dromen werkelijkheid; mijn eigen paard. Na een geslaagde stageperiode was ik ervan overtuigd dat groomen mijn passie is en besloot ik het werken op stal te combineren met mijn studie via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL).

Om mijn studie en werk te kunnen combineren verhuisden mijn paard en ik in 2017 naar Noord-Brabant. Sinds die tijd doe ik wat ik het allerleukst vind, namelijk het groomen voor ruiters en hun paarden.

Door de groeiende vraag naar ervaren en betrouwbare grooms, heb ik in 2021 de kans gekregen Mijngroom.nl uit te breiden en twee medewerkers aan te nemen. In Iris en Lareen heb ik twee uitstekende grooms gevonden die dezelfde passie voor paarden en visie op het groomen met mij delen.

Een gepassioneerde en liefdevolle groom

Het team van Mijngroom.nl wordt gedreven door de passie voor paarden.Het paard staat bij ons altijd op de eerste plaats. Klanten waarderen onze grooms voor de betrouwbaarheid en het grote verantwoordelijkheidsgevoel waarover wij allemaal beschikken. De grooms van Mijngroom.nl zijn plichtsgetrouw, positief, sociaal, gedreven en werken goed zowel zelfstandig als in team verband. Net zoals de ruiters waarvoor het team werkt, zijn onze grooms graag doelgericht bezig en dragen wij graag een steentje bij aan de succesvolle toekomst van paard en ruiter.

Bij levende dieren zoals paarden is het ontzettend belangrijk de veiligheid van mens en dier altijd te waarborgen. De ruime ervaring die onze grooms hebben zorgt ervoor dat zij situaties snel kunnen inschatten en adequaat kunnen handelen. Door onze nauwe samenwerking met dierenartsen en behandelaars heeft ons team een goed oog voor blessures en omgang met (veelvoorkomende) klachten. Daarnaast zijn al onze grooms in het bezit van een B rijbewijs en hebben zij allen ervaring in het rijden met een tweepaardswagen.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?