Skip to content

Diensten

Al onze grooms staan dagelijks klaar om op diverse hippische locaties door heel Nederland allerlei uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren. Van de dagelijkse stalwerkzaamheden tot longeren en van op- en afzadelen voor de training tot groomen op (meerdaagse) (inter)nationale concoursen: onze gepassioneerde grooms gaan altijd met een grote glimlach aan het werk!

persoonlijke groom

Of het nu op stal is of tijdens een externe training of wedstrijd, als jouw persoonlijke groom staan wij klaar voor jou en je paarden. Onze grooms zorgen ervoor dat de dagelijkse stalwerkzaamheden uitgevoerd worden en nemen de volledige verzorging van jouw paarden op zich. Het exacte aantal dagen, uren en de verwachte werkzaamheden stemmen wij graag samen met jou af.

stalmedewerker

Onze betrouwbare grooms hebben ervaring met alle mogelijke werkzaamheden op stal. Als stalmedewerker nemen zij alle voorkomende stalwerkzaamheden op zich en zorgen zij ervoor dat de stallen er picobello uitzien. Van het uitmesten en onderhouden van de stallen tot het binnen- en buitenzetten of voeren van de paarden. Onze grooms gaan integer te werk en hebben ruime ervaring met diverse supplementen of het toedienen van medicatie. We stemmen graag het exacte aantal dagen, uren en de verwachte werkzaamheden samen met jou af.

Wedstrijd groom

Niet alleen op stal, maar ook op concoursen zijn onze grooms in te zetten voor de verzorging van jouw paarden en ondersteuning van de ruiter. Of het nu gaat om een lokale wedstrijd of een meerdaags internationaal concours, onze grooms staan klaar om te zorgen dat jouw paarden zo optimaal mogelijk kunnen presteren.

Samen met jou bespreken we voor welke dag(en) je een groom nodig hebt en wat er van de groom verwacht wordt. Houd er rekening mee dat aanvragen voor meerdaagse (inter)nationale concoursen tijdig moeten worden doorgegeven zodat wij voldoende ruimte vrij kunnen houden in de agenda.

Lezingen en gastcolleges

Om de nieuwe generatie grooms te enthousiasmeren en te voorzien van kennis is MijnGroom.nl oprichter Julie Koelewijn regelmatig aanwezig op scholen om lezingen of gastlessen te verzorgen. Al eerder sprak zij op onder andere Barneveld, Yuverta College en Lentiz College over onderwerpen zoals het vak Groomen en de paardensport, maar ook ondernemen en het gebruik van social media.

Bij MijnGroom.nl zetten we ons in voor niet alleen onze grooms, maar hippisch personeel in de breedste zin van het woord. We vinden het belangrijk om kennis te delen en de discussie aan te gaan over bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden en salaris.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?

Stuur een e-mail

Bel ons

What'sApp ons

× WhatsApp