Ga naar hoofdinhoud

Diensten

Wij zorgen ervoor dat uw paarden de best mogelijke verzorging krijgen door u te verbinden met zorgvuldig geselecteerde grooms die gepassioneerd zijn over hun werk.

Wij bieden onderstaande diensten aan:

persoonlijke groom

Als jouw persoonlijke groom staat ons team klaar voor jou en je paard(en). Zowel op stal als tijdens een training op locatie of tijdens een (inter)nationaal concours. Dat betekent dat onze grooms de dagelijkse stalwerkzaamheden uitvoeren en de verzorging van jouw paard(en) thuis of tijdens de wedstrijden op zich nemen. Het exacte aantal dagen, uren en de verwachte werkzaamheden stemmen wij graag met je af.

stalmedewerker

Als jouw stalmedewerker neemt ons team alle dagelijkse stalwerkzaamheden op zich. Dat betekent dat onze grooms de stallen uitmesten en onderhouden, de paarden binnen- en buiten zet en zorgen dat de paarden worden gevoerd en dat eventuele medicatie wordt toegediend. Het exacte aantal dagen, uren en de verwachte werkzaamheden stemmen wij graag met je af.

Oppasservice

Ga jij op vakantie of ben je om een andere reden niet in staat voor jouw paard(en) te zorgen? Met alle liefde neemt het team van Mijngroom.nl die verzorging tijdelijk van je over.
Onze grooms hebben ruime ervaring met het longeren van paarden aan de enkele- of dubbele longeerlijn en zorgen daarnaast dat jouw paard niets te kort komt. Wegens veiligheidsredenen rijden onze grooms niet op de paarden van klanten. Het exacte aantal dagen, uren en de verwachte werkzaamheden stemmen wij graag met je af.

Longeren

Heb je het druk en heb je geen tijd om je paard zijn dagelijkse beweging te geven? Dan kunnen onze grooms jouw paard longeren. Door de ruime ervaring met enkele- of dubbele longeerlijn en het longeren met en zonder bijzet, kunnen wij jouw paard de beweging geven die hij of zij nodig heeft.

Concours nationaal / internationaal

De grooms van Mijngroom.nl zijn in te huren als persoonlijke groom wanneer jij op (meerdaags) (inter)nationaal concours gaat. Onze grooms zijn in te zetten op ieder gewenst niveau van B tot en met Grand Prix, en hebben ervaring met groomen bij zowel paarden als pony’s. Het exacte aantal dagen, uren en de verwachte werkzaamheden stemmen wij graag met je af.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?