skip to Main Content

Diensten

persoonlijke groom

Als jouw persoonlijke groom sta ik klaar voor jou en je paard(en). Zowel op stal als op nationaal- en internationaal concours. Dat betekent dat ik de dagelijkse stalwerkzaamheden uitvoer en het allround verzorgen van je paard thuis en tijdens wedstrijden. Graag overleg ik het aantal dagen of uren met je.

stalmedewerker

Als jouw stalmedewerker zal ik jouw stal(len) of het bedrijf alle dagelijkse stalwerkzaamheden uit handen nemen. Dat betekent dat ik de stallen uitmest en onderhoud, de paarden binnen- en buiten zet en zorg voor het voeren en het toedienen van eventuele medicatie. Graag overleg ik het aantal dagen of uren met je.

Oppasservice

Ga jij op vakantie of ben je om een andere reden niet in staat om een tijdje voor jouw paard(en) te zorgen? Met alle liefde neem ik die verzorging tijdelijk van je over. Het berijden van je paard doe ik niet vanwege veiligheidsredenen. Natuurlijk kan ik je paard wel longeren, aan de enkele of dubbele longe. Graag overleg ik het aantal dagen of uren met je.

Longeren

Heb je het druk en heb je geen tijd om je paard zijn dagelijkse beweging te geven? Dan kan ik jouw paard longeren. Ik heb ervaring met enkele-,  met bijzet- of dubbele longe. Met vrijwel alle manieren heb ik ervaring, om jouw paard bij te kunnen zetten.

Concours nationaal / internationaal

Als jouw groom huur je mij in om met jou en je paard mee te gaan op Nationaal- of Internationaal spring- of dressuurconcours. Paarden of pony’s, niveau B tot en met Grand Prix, het maakt niet uit, ik heb het allemaal mogen meemaken.

Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?