Skip to content

Onze grooms

Ons gedreven team van grooms staat dagelijks klaar om ruiters en paarden te ondersteunen op verschillende hippische locaties verspreid door het hele land. Al onze grooms staan dagelijks met een grote glimlach op om bij onze klanten aan het werk te gaan. Het team heeft ervaring met alle voorkomende werkzaamheden op en rondom een hippische locatie en is in staat snel en adequaat te handelen. Persoonlijke en liefdevolle aandacht voor de paarden staat bij onze betrouwbare grooms hoog in het vaandel, waardoor wij kunnen zorgen dat de paarden altijd in optimale conditie kunnen presteren.

Bij MijnGroom.nl kies jij zelf welke groom het beste bij jouw wensen, werkzaamheden en budget past. Om deze keuze makkelijker te maken hebben wij onze grooms onderverdeeld in vier categorieën:

Basis groom

Onze nieuwste grooms stromen in in de categorie basis groom. Zij hebben ervaring met de werkzaamheden op een stal en zijn gedreven om alle kneepjes van het vak te leren. Onder onze begeleiding werken zij aan het uitbreiden van hun kennis en ervaring. Voor de basis groom is het belangrijk dat er voldoende sturing aanwezig is op locatie. De mate van benodigde sturing verschilt per basis groom en kan gegeven worden door zowel één van onze meer gevorderde grooms of jouw eigen team op locatie.

Bekijk onze basis grooms

Gevorderde groom

Gevorderde grooms hebben ruime ervaring opgedaan op diverse typen hippische locaties. Zij kunnen zelfstandig alle voorkomende stalwerkzaamheden uitvoeren, maar zijn ook goed inzetbaar in een team. Deze groom heeft al ervaring met nationale wedstrijden en breidt onder onze begeleiding deze kennis uit om uit te groeien tot een excellente groom.

Bekijk onze gevorderde grooms

Excellente groom

Met een brede ervaring op hippische locaties en wedstrijden is de excellente groom een perfecte aanvulling voor ieder team. Niet alleen in teamverband werkt deze groom goed, maar ook zelfstandig zorgt deze groom ervoor dat het paard altijd in optimale conditie is. De groom heeft veel kennis over de gezondheid van het paard en is bekend met de reilen en zeilen van nationale wedstrijden. Je kunt jouw paard op wedstrijd met een gerust hart achterlaten in de handen van de excellente groom.

Bekijk onze exellente grooms

Master groom

De master groom heeft alle kneepjes van het vak onder de knie en is inzetbaar in alle typen hippische organisaties. Met ervaring op zowel kleinere nationale wedstrijden als meerdaagse internationale concoursen weet deze groom je volledig te ontzien wanneer jullie samen op pad gaan. Deze groom heeft een brede kennis over supplementen en blessures en kan goed omgaan met lastigere paarden. Daarnaast is de master groom inzetbaar als leidinggevende.

Bekijk onze master grooms

Al onze grooms zijn in het bezit van een rijbewijs type B en hebben ervaring met rijden in een twee paards vrachtwagen. Ben je specifiek opzoek naar een groom met een aanhanger rijbewijs? Vermeld dit dan duidelijk bij de aanvraag!

Om ervoor te zorgen dat onze grooms zich 100% kunnen focussen op dat wat er toe doet, namelijk de verzorging van de paarden, zetten wij ons in voor goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris voor de werkzaamheden. Meer informatie over onze visie lees je hier.

Onze visie
Wil je de mogelijkheden bespreken of heb je vragen?

Stuur een e-mail

Bel ons

What'sApp ons

× WhatsApp